Kundeservice ikon
Man - Fre 08.00 - 16.00

Flislegger i Oslo og Viken

Vi tilbyr profesjonelle og pålitelige mur- og flistjenester til hjemmet ditt!

Få et prisanslag
Kundeservice ikon

Spør oss om hva som helst

Snakk med oss

Din lokale flislegger i Oslo og Akershus

Grønne Mur og Flis AS tilbyr høykvalitets rehabiliteringstjenester for bad. Vi forstår hvor viktig badet er i et hjem, og vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får et resultat som er både funksjonelt og estetisk tiltalende.Vi kan ta oss av alt fra mindre oppgraderinger til totalrenoveringer av bad. Vårt erfarne team kan hjelpe deg med alt fra å fjerne gamle fliser og installere nye, til å legge varmekabler og installere nye baderomsmøbler. Vi er også dyktige på å tilpasse løsninger som passer for dine behov og ønsker.

Hvem er vi?

Hos Grønne Mur og Flis AS mener vi at god kommunikasjon og samarbeid er avgjørende for å oppnå gode resultater. Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg for å forstå dine ønsker og behov, og vi vil alltid gi deg råd og veiledning underveis. Vi er også opptatt av å jobbe effektivt og sørge for at prosjektet blir fullført i tide og innenfor budsjettet.

Vi er stolte av å levere kvalitetsarbeid som er både holdbart og funksjonelt. Vi er også opptatt av å sikre at alle våre rehabiliteringsprosjekter følger gjeldende standarder og forskrifter, og vi er sertifisert til å utføre alle arbeider i henhold til gjeldende byggeregler.

Få orden på røret ditt

Hva gjør vi?

Hvis du leter etter en pålitelig og erfaren leverandør for å rehabilitere ditt bad, ikke nøl med å kontakte oss på Grønne Mur og Flis AS. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å skape et funksjonelt og stilfullt bad som du vil sette pris på i årene som kommer.

Ring oss her
Severin fikser armatur

Våre tjenester

Grønne Mur og Flis AS tilbyr flisleggingstjenester for både gulv og vegger i alle typer rom. Vårt dyktige team har lang erfaring med å legge fliser i alle størrelser og mønstre, og vi kan hjelpe deg med å finne de beste flisene som passer til din stil og budsjett.

Vi tar også ansvar for å forberede underlaget før flisene legges, for å sikre at de sitter jevnt og stabilt i mange år fremover. Enten du vil legge fliser på kjøkkenet, badet eller andre områder i hjemmet eller på arbeidsplassen, kan vi skape et tiltalende og funksjonelt utseende som passer for dine behov.

Hos Grønne Mur og Flis AS tror vi at flislegging er en viktig investering, og vi legger stor vekt på å levere kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vi er stolte av å ha bygget opp et omdømme for pålitelighet og kvalitet, og vi tilbyr skreddersydde flisleggingstjenester til våre kunder. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å skape et tiltalende utseende i ditt hjem eller på arbeidsplassen.

Grønne Mur og Flis AS tilbyr totalrenovering av bad, inkludert design, planlegging og installasjon av nye materialer. Vårt erfarne team har mange års erfaring med å skape funksjonelle og stilige bad som oppfyller kundens ønsker og behov.

Vi kan ta oss av alt fra fjerning av gamle fliser og baderomsmøbler til installering av varmekabler, elektriker- og rørleggerarbeid. Vi legger også stor vekt på å sikre vanntetthet og fuktsikring, for å sikre at badet holder seg trygt og holdbart i mange år fremover.

Hos Grønne Mur og Flis AS, jobber vi tett med kunden for å forstå deres ønsker og behov, og gi råd og veiledning underveis i prosjektet. Vi legger stor vekt på kommunikasjon og samarbeid for å oppnå gode resultater og levere et bad som både er funksjonelt og estetisk tiltalende. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å skape ditt drømmebad.

Hos Grønne Mur og Flis AS tilbyr vi membranleggingstjenester for å sikre at bad og våtrom holder seg trygge og vanntette. Vårt erfarne team bruker kun høykvalitets materialer og teknikker for å sikre at membranen holder seg trygg og holdbar over tid.

Vi kan hjelpe deg med å velge riktig type membran for ditt prosjekt, og vi kan legge membran på både gulv og vegger. Vi sørger også for at alle rør og avløp er riktig tetning før membranlegging.

Hos Grønne Mur og Flis AS, tror vi at kvaliteten på membranleggingen er avgjørende for å unngå fuktskader og ødeleggelser. Vi jobber effektivt og sikrer at membranen legges i henhold til høyeste standarder og forskrifter.

Vi er stolte av å tilby skreddersydde membranleggingstjenester til våre kunder, og vi har mange tilfredse kunder som har valgt oss som sin foretrukne leverandør for membranlegging. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å sikre vanntettheten i ditt bad eller våtrom.

Hos Grønne Mur og Flis AS tilbyr vi mindre oppgraderingstjenester for å gi et friskt og oppdatert utseende til ditt hjem eller arbeidsplass. Enten det er å bytte ut gamle fliser med nye, bytte ut baderomsmøbler eller legge til nye detaljer som en peisomramming eller listverk, kan vi hjelpe deg med å oppnå ditt ønskede utseende.

Vårt erfarne team kan gi deg råd om materialer og stiler som passer best for din stil og budsjett, og vi sørger for å levere kvalitet og pålitelighet til en konkurransedyktig pris.

Hos Grønne Mur og Flis AS tror vi at små endringer kan gjøre stor forskjell i å forbedre utseendet og verdien av ditt hjem eller arbeidsplass. Vi jobber effektivt og sikrer at prosjektet blir fullført i tide og innenfor budsjettet.

Vi er stolte av å levere skreddersydde mindre oppgraderingstjenester til våre kunder, og vi har mange tilfredse kunder som har valgt oss som sin foretrukne leverandør for mindre oppgraderinger. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre utseendet og verdien av ditt hjem eller arbeidsplass.

Skal du pusse opp badet ditt?

Referanseprosjekter

No items found.

Kundeanmeldelser

Vi har 5/5 stjerner på Google og MittAnbud.no!

Se våre evalueringer her:

No items found.